happy friday

Idag mina vänner är det fredag och om lite mindre än 8 timmar får jag helg!
Efter skolan ska jag gå på stan med mamma och så blir det middag på Eurasia :) Ett stort plus!
Senare i kväll ska jag på bio med Ida och se The ugly truth. En toppen fredag med andra ord.

Jag börjar ha brist på bilder.. men idag bjuder jag på dessa sötnosar :)



bad day

En del av mitt horoskop säger så här:
Chansen att din önskan går i uppfyllelse är liten. Du får försöka glädja dig åt annat.

Låter väldigt lovande en dag som denna. Jag ber till gud att jag slipper redovisa idag!!


dödsdagen

Nu tar jag en paus från pluggandet för att se Idol! Är jag inte klar tills True blood börjar så får jag lov att missa de men det får vi hoppas att jag är! I morgon är det samhälls redovisning vilket förstör min dag! Jag är så less på skolan så det finns inte. Låter lovande så här långt va? Men som sagt. Nu Idol!!

bjncjf

Vill bara spy på historiaprovet just nu! Önska mig lycka till! I övrigt så ska jag vara glad om jag fortfarande lever efter den här veckan. Samhällsredovisning imorgon + att novellen ska in då. Sen lite spanka och engelska på det! Så då kan ni räkna ut vad jag gör ikväll! Om jag har tur så hinner jag täffa några vänner också :)


hjälp

Har friskvård men fokuser på helt fel saker, allt som jag inte borde fokusera på... Ester färgade sitt hår för ett litet tag sen i en sån himmla fin brunfärg! Det fick mig att också vilja bli brunett igen. Jag har bokat tid hos min frissa nästa månad men jag har inte riktigt bestämmt mig för om jag bara ska färga utväxten eller bli lite mörkare. Är jag blond så syns ju utväxten på en gång..inte alltid så kul. Det får inte bli för mörkt bara för då kommer jag ångra mig och det kommer ta lång tid innan jag kan bli blond igen.  Så kanske en brunblond färg med lite mörkare slingor? :)


they'll never know

Det absolut härligaste som finns måste vara att slå på Ipoden med favoritlåtarna på högsta volym och bara gå i evigheter, alldeles för sig själv. Jag har börjat ta ca en timmes promenad varje kväll bara för att det är så himla skönt. Funkar som världens bästa terapi, alla bekymmer försvinner äntligen för en stund och man mår så himla mycket bättre efteråt. Man blir så glad! Det var precis vad jag hade tänkt göra i kväll efter att jag blivit klar med kvällens historia plugg men så upptäcker jag att jag inte har något batteri kvar på Ipoden så den måste laddas först och nu är det alldeles svart ute så jag vet inte om jag vågar gå ut. Men om jag tar med mig vovven så kanske det går lite bättre? Fast frågan är ju vem hon skulle lyckas skrämma..

världens mysigaste lördagskväll





jag och ester är party



Lördag+ester=oslagbart!


friday

Ikväll kör jag på en hemma kväll efter fyra timmars hårt jobb! Efter jag slutat jobba vid halv 9 åkte jag och pappa och köpte pizza MMMM. Var kanske inte den bästa maten för min mage nu när jag haft så ont men haha det glömde jag helt bort. Sen blev det ett långt bad och nu har jag bäddat ner mig i sängen tillsammans med "dumpa honom" (som visade sig vara världens bästa bok och för övrigt min nya kärleks guide hehe, läs den!) och här lär jag bli liggandes tills imorgon bitti. Natti natti!

Favoritkillen!



svenska

Jag har snart suttit HELA LEKTIONEN och spånat på vad min novell ska handla om men jag kommer ingen vart. Det står helt still i mitt huvud kan man säga! Förra gången skrev jag om en kvinna som blev misshandlad av sin man och hur hon tog sig igenom det. Den här gången hade jag tänkt skriva om hedersmord men novellen får vara på max 3 sidor (egentligen bara 2 men jag och Ida lyckade få våran lärare att höja gränsen lite) plus att vi har ett radavstånd på 1,5 om det nu säger er något(det blir rätt glest mellan raderna och jag tror att man brukar ha 1,0 i radavstånd), vilket känns lite för kort för just det ämnet. jag tänkte att ni kanske kunde hjälpa mig och ge förslag på lite idéer? :) Ni förstår nog vad jag är inne på för spår, en tragisk händelse. Något i den stilen i alla fall :)


time to pretend

För det första så ber jag om ursäkt för en ur dålig uppdatering! Och för det andra så blir det en kortis idag. Det har inte alls varit min dag idag. Den har varit rätt kass med andra ord och därför min olust att skriva I think. Det börjar bli dax för att gå och torka håret och hoppa i mjukis kläder innan IDOL börjar klockan 9 och klockan 10 mina vänner, DÅ börjar True Blood!! Då åker även Ben&Jerry´s fram, tröst äta kallas det!
Men nu till något roligt. På fredag fyller jag år!!





adam&eva

Jag och Ester har bäddat ner oss i soffan framför Adam&Eva och äter pasta med fetaost. Mysigt! Gårkvällen var blev i alla fall bra men nu ska jag gå och se klart avsnittet innan jag åker hem för att sedan ta en fika med Dennis och sen åka ut till Yttersjö :)


in i dimman

Nu åker jag och våldgästar Ester tills imorgon bitti så får vi helt enkelt se vad kvällen bjuder på för äventyr :)


i got that feeling

Sitter här och kämpar på med pluggandet. Nu sitter alla 73 glosor hårt som sten i mitt huvud, det kan jag lova er! Nu har jag bara det sista kvar av svenskan men den lär gå lätt som en plätt. Men det får jag ta tag i efter en liten promenad. Mitt huvud behöver friskluft och annat att tänka på för en liten stund. Tack och hej!


Love got more hooks than a fish line

Nu är jag äntligen äntligen ÄNTLIGEN klar med kvällens plugg. Det blev både spanska, engelsa och svenska.. vilket tog mig nästan 3 timmar. Men jag känner mig nöjd :) Snart ska jag ut på en lång, lång promenad innan true blood börjar. Kan vara bra för att komma på bätte tankar och för att försöka dämpa träningsvärken. Jag var så himla uttråkad igår och kände att jag behövde hitta på något så jag och pappa åkte till Iksu och gymade,,och vipps, så försvann magontet :D Hoppas ni har en bra kväll! See you


true blood

Missa inte true blood på 1:an klockan 22!! Alla ni som blev helt förälskade Twiilight borde älska den här serien minst lika mycket! Missade ni de första avsnittet så kan ni se det på svt.se


:)

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=vickannn

Got a feeling

Hallå där! Idag mår jag mycket bättre, jag har fortfarande lite ont men jag klarar ändå av att gå till skolan. Friskvård stod först på schemat idag. Vi skulle ha någon typ av träningspass på Iksu men tack vare det min mage ställt till med så var jag inte med. Nu sitter jag hemma och tar det lugnt, nästa lektion börjar 12.15 och efter den slutar jag.
Tills på fredag har vi 70 glosor och vi ska kunna förklara varje glosa på engelska. Kändes det inte lite mycket, tycker ni inte det? Nåja, då vet ni åt minstånde vad jag kommer att göra resten av eftermiddagen! I kväll var tanken att jag skulle träffa Josefine så hoppas att hon kryat på sig. Annars är jag rätt sugen på att träna men då var det ju det där med magontet så det får minsann vänta tills på onsdag när jag förhoppnigsvis inte har ont längre :) Jag och Frida har för övrigt gjort en deal om att börja gyma 2 gånger i veckan men den här veckan kan hon inte och Ida får inte börja träna än så det blir från och med nästa vecka helt enkelt om jag inte får med mig någon annan. Haha vi får väl se hur länge det håller i höst.. för förra hösten gjorde jag och Ida samma deal och det höll max i tre veckor. Ciao!


RSS 2.0