magont

Idag är det en DÅLIG dag. Jag har magknip så det bara sjunger om det. Jag hoppas i alla fall att det är bättre tills i morgon för jag har ingen lust att ligga hemma och häcka en dag till. Då går jag faktiskt hellre till skolan för. Titta på tv och till största delen sova, så har min dag sett ut mina vänner. Så ni kanske kan förstå varför jag hellre är i skolan. Kvällen blir tyvärr inte så mycket mer händelserik. Jag hade tänkt se  Män som hatar kvinnor eller en Beck film efter att jag försökt äta lite och sen är det Lipstick jungle klockan 9. Nu ska jag ta mig något att äta och fortsätta vila. Ha en bra kväll och hoppas att ni mår bättre än vad jag gör :) 


tjejkväll

Mamma och Roger är borta hela helgen så jag och tre vänner passade på att ha en girls night hos mig igår. Vi åt god mat + jättegod efterrätt, badade tunna, snackade en massa skit och massa annat, precis så som det ska vara. Tack för en super rolig kväll tjejer! Och vet ni vad? Frida köpte en vattenpipa till mig på Malta. Gissa om jag är glad! Den invigdes förstås igår :) Ida och Natali åkte hem idag men Frida är kvar och gör mig sällskap. Vi har bara tagit det lugnt hela dagen, jätteskönt. Medan de andra sov så var jag och Natali uppe tills det blev morgon.. så jag och Frida har legat i sängen och pratat hela dagen. Slappt men väl behövligt! Imorgon blir det en del plugg, något annat har jag inte planerat än. Nu ska jag vara social med Frida igen. Natti


Jag och Frida myste på bryggan i kväll.


Frida


Natali och Ida

visst är hon fin i håret!?!?!!!!!


GRATTIS VÄNNEN!


Äntligen fredag!

Idag är det en bra dag och humöret är strålande. Dagen började med Body Balance på Iksu, en perfekt start på dagen med andra ord! Jag behövde verkligen få sträcka ut musklerna efter både måndagens och gårdagens träning. Dock har jag redan träningsvärk i ännu fler kroppsdelar nu. På hålet passade jag och Frida på att bubbla och käka på Iksu :) Nu har jag äntligen min sista lektion och slutar om ca 1 timme. Då åker jag och tjejerna hem till mig för en mysig tjejkväll med god mat, tunnbad och en massa skitsnack :) Hoppas ni får en bra helg!


träningsvärk

Idag finns det nog inte en enda kroppsdel som jag inte har ont i. Stel som en pinne är jag också. Med andra ord så kan man säga att gårdagens Body COMBAT satte sina spår! Fast lite skönt är det ändå för det är ju i alla fall ett bevis på att träningen gav ett bra resultat.. eller så är det jag som är otränad. Haha! Kan ju alltid hoppas att den inte är värre i morgon men jag ska nog inte hoppas på för mycket. Jag ska på body pump i morgon så det skulle vara skönt om den la sig lite! Annars är det bra. Jag lever. Haha visst låter jag positiv? Jag är både trött och hungrig så humöret är långt ifrån på topp.
Kvällens planer är plugg och inte så mycket mer. Nu är det mat också, tack och lov för det!

body combat

Nu är dagens pass på Iksu äntligen avklarat. Puh! Som jag nämnde tidigare så hade vi Body Combat i morse. Jag hade ju ingen aning om vad det var men det var som jag trodde, skit jobbigt. Men jättekul! Man använder sig av tekniker från karate, taekwando, capoeira, boxing och muay thai. I början kände man sig rätt dum som stod och slog och sparkade i tomma luften åt alla möjliga håll men efter en liten stund brydde jag mig inte alls. Alla andra såg ju rätt roliga ut de med.
Efter passet åkte jag hem för att äta och duscha. Jag hann till och med ta mig ett bad + lägga en ansiktismask och göra en hårinpackning. Nu ska jag alldeles strax moppa i väg till skolan igen för min sista lektion, matte.


Måndag

Nu är jag äntligen hemma från en hel skoldag och 4 timmar jobb. Äta, se Lipstick Jungle och duscha är vad som återstår innan det är dags för sängen. Vilket passar mig perfekt för jag är både utsvulten och ruggigt trött. I morgon börjar dagen med body combat på friskvården. Jag har absolut ingen aning om vad det är men någonting säger mig att det kommer vara vääldigt jobbigt. Spännande, spännande! Sen har vi hål, matte och slutar 13.25 så dagen blir hyfsat skön :) Nej nu måste jag skynda mig att äta upp maten för mitt favoritprogram börjar om bara 6 min! Puss

I kväll bjuder jag på en bild på denna skönhet :)


mmm

Detta linne SKA bli mitt! Dock lever jag fattigt tills den 15:e nästa månad då jag får min lön.. men jag SKA som sagt ha det så det blir att leva ännu fattigare tills dess!


Myshelg med Ida

Hela helgen har spenderats med Ida här i Sörmjöle hos mamma. Vi har varit så slöa man bara kan bli men det har varit så himla skönt! Helgen har bjudit på en hel del slappande framför tv:n, mycket sovande, massa mat och annats gott, promenader, tunnbad och så klart en massa skitsnack och skratt. Hehe!
Men någon nytta har jag i alla fall gjort ska jag tala om för er! Jag har minsann räknat ett kapitel i matteboken. Jag pluggar inför nationella provet för de missade jag när jag var i Bulgarien.

I övrigt så är det bara 18 dagar kvar tills jag fyller år!! Jag har önskat mig en platt tv och en digitalkamera och om jag har tur så får jag båda två! Nu låter det säkert som att jag är världens bortskämdaste unge men så ligger det faktiskt inte till! Jag har hittat en billig tv som jag har önskat mig av pappa(eftersom att mina föräldrar är skilda så köper de inte alltid pressenter tillsamans) som både julklapp och födelsedagspressent. Sen så har jag önskat mig en digitalkamera av mamma, Roger och mormor. Ganska smart om jag får säga det själv! Nu är det snart mat och tack och lov för det. Jag håller på att svälta ihjäl! Innan det så hade jag tänkt plocka undan på mitt rum innan mamma får spader. Så bäst att jag går nu!


firday night

Vi har ätit en supergod middag med familjen, en mycket underhållande också kan jag lova. Haha! Nu blir det en promenad och sen tunnbad. Hoppas ni får en bra kväll :)



back on track

Hej på er, efter ett litet uppehåll så är jag tillbaka igen!
Har ni haft en bra sommar? Min sommar har varit toppen. Jag har jobbat rätt mycket, varit med mina vänner och bara njutit av att få vara ledig. Den har frmför allt bjudit på sjukt sena nätter, nattbad, många mysiga dagar med framför allt kvällar med mina vänner mm. Precis sånt som sommaren är till för! Vädret har dock kanske inte varit det bästa så jag har knappt badat något alls i sommar (förutom nattbad som det blev en hel del av) och speciellt brun är jag inte heller.
Sista helgen på lovet spenderades i Stockholm med Ida, vilket var underbart! Vi shoppade, gick på The Voice, träffade vänner och bara levde livet. Dock var Voice inte alls så bra som vi förväntat oss, vi var lite besvikna.
Min sommar var alldeles underbar, även om den bjöd på en del ont också.

Det är första riktiga skoldagen idag. Eller jag skulle väl egentligen inte kalla det för någon riktig skoldag. Det enda vi gjort hittills är att leka sammarbetslekar och bekantat oss med en ny lärare och så lär dagen fortsätta att se ut för vi har nya lärare i de båda ämnena som vi har kvar. Nu ligger jag i uppehållsrummet på skolan och tar det lugnt. Snart börjar jag igen och då har har jag bara historia och engelska kvar innan klockan är fyra och vi får sluta. Sen gör Ida mig sällskap resten av dagen, kvällen och natten :) Nu börjar jag snart så bäst att jag går. Ciao!



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0